Over Casa Texel

Anne-Marie

Ik heet u graag een warm welkom op Texel. Zelf maakte ik in 2008 definitief de oversteek naar het eiland en voel me hier meer thuis dan ooit. Met Casa Texel gun ik ook u dat warme thuis op Texel.

 

Sinds ik definitief voet aan wal heb gezet op Texel heb ik veel ervaring opgedaan in de recreatieve sector op het eiland. Ik startte in 2010 kleinschalig met het beheren en verhuren van mijn eigen studio/appartement, wat door de jaren heen uitgroeide tot het zelfstandig beheren van zestien vakantiewoningen op Texel. Daarnaast werkte ik bij Hotel Tatenhove, de frontoffice van Grand Hotel Opduin en de frontoffice van VVV Texel.

 

Ik werk het liefst met én voor mensen en geniet dan ook ontzettend van het contact met u als gast. Vanzelfsprekend kunt u bij uw verblijf bij Casa Texel rekenen op een gastvrije en persoonlijke benadering. Met veel liefde en passie voor het vak zorg ik ervoor dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf op Texel. Streven is u een warm thuisgevoel geven van waaruit u kunt gaan genieten van al het moois wat het eiland te bieden heeft.

 

Anne-Marie Boon

Gastheer.jpg