Alle accommodaties

7 accommodaties

Filter resultaten

Keuken
Overige
Sanitair
Woonkamer

Ruime woning op mooie locatie! Echt familiehuis.

9
2
De Koog

Ruime en comfortabele vakantiewoning gelegen op een prachtige locatie in De Koog!

10
2
DE KOOG

Atelier 't Houten Huisje

Houten Huisje, Oudeschild

Optimaal genieten van rust en ruimte in deze knusse, maar eenvoudige, vakantiewoning gelegen op een prachtige landelijke en rustige locatie, “in the middle of nowhere”, tussen de dorpen Den Burg en Oudeschild. De vakantiewoning ligt beschut tussen de bomen en biedt vanuit de woonkamer met de openslaande deuren én vanaf het terras een prachtig uitzicht! Een ideale stek voor rustzoekers en vogelaars.

2
Oudeschild

Orchismient 20

Orchismient, De Koog

Vrijstaande woning gelegen in de rustige wijk Orchismient met bos, strand en dorpscentrum op loopafstand!

6
3
De Koog

Waddenduyn 2, Den Burg

Waddenduyn, Den Burg

Waddenduyn 2 is een comfortabele 6-persoons vakantiewoning met een tuin op het zuiden en een prachtig uitzicht. Deze woning is huisdiervrij. Park Waddenduyn is een klein vakantiepark met 9 rietgedekte vrijstaande vakantiewoningen net buiten het gezellige Den Burg.

6
Den Burg

Waddenduyn 5, Den Burg

Waddenduyn, Den Burg

Heerlijk vakantiehuis voor het hele gezin inclusief uw trouwe viervoeter! Park Waddenduyn is een klein vakantiepark met 9 rietgedekte vrijstaande vakantiewoningen net buiten het gezellige Den Burg.

6
2
Den Burg

Waddenduyn 8, Den Burg

Waddenduyn, Den Burg

Comfortabele vakantiewoning met Texelse schapen als buren! Park Waddenduyn is een klein vakantiepark met 9 rietgedekte vrijstaande vakantiewoningen net buiten het gezellige Den Burg.

6
Den Burg